Wandel -en fietstochten

 

Dagdromen bij statige landhuizen, slenterend over wandelpaden waar in geen velden of wegen een mens

te bekennen is, met de fiets erop uit in een voortdurend wisselend landschap. De omgeving van Hall biedt ongekende mogelijkheden om buitengewoon te genieten.

Hall ligt midden in de gemeente Brummen. Brummen is één van de mooiste gemeenten van ons land. In het westelijk deel reiken de bossen van de Veluwe tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. En in het oosten kronkelt de IJssel prachtig door uiterwaarden en rivierenland. Hier tussenin vindt u een karakteristiek landschap dat door z’n vele kastelen, landhuizen en prachtige tuinen ook wel de landgoederenzone wordt genoemd. De welgestelden van vroeger wisten de mooiste plekken natuurlijk wel te vinden!

 

Op deze pagina bieden wij u gratis diverse wandel -en fietstochten aan.

 

Na afloop van de tocht kunt u iedere zaterdag en zondag heerlijk genieten van een zeer uitgebreid all-inclusive buffet met live-cooking.

 

De tochten beginnen bij de Hallse Kerk / of vlakbij camping de Kikker. Als u linksaf slaat vanaf onze parkeerplaats dan is het 300 meter tot de kerk.

 

U bent zelf aansprakelijk / verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid tijdens de tochten.

 

Klik op onderstaande links om de tochten te bekijken en eventueel uit te printen.

  

fietsroute rondje hall 15 km

 

fietsroute rondje hall 28.6 km

 

fietsroute rondje hall 34.4 km

 

fietsroute rondje hall 54.6 km

 

 

 

wandelroute rondje hall 6.4 km

 

wandelroute hall leusveld 8.7 km

 

wandelroute hall leusveld 9.2 km

 

 

informatie landgoed Leusveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wandelen Hall. Wandelen omgeving Hall.  Wandelen Brummen.  Wandelen omgeving Brummen. Wandelen Eerbeek. Wandelen omgeving Eerbeek. Wandelen omgeving Veluwe. Wandelen Veluwe. Wandelen omgeving IJssel. Wandelen IJssel. Wandelen omgeving Posbank. Wandelen Posbank.

 

Fietsen Hall. Fietsen omgeving Hall.  Fietsen Brummen.  Fietsen omgeving Brummen. Fietsen Eerbeek. Fietsen omgeving Eerbeek. Fietsen omgeving Veluwe. Fietsen Veluwe. Fietsen omgeving IJssel. Fietsen IJssel. Fietsen omgeving Posbank. Fietsen Posbank.

 

 

Bello Restaurant & Partycentrum
De locatie voor eten, drinken en feesten !!